Meer resultaten voor workshop burlesque dansen

workshop burlesque dansen
Workshop burlesque Showtime Agency.
Vier jullie vrouwelijkheid met de workshop Burlesque en stap in de wondere wereld van deze dansstijl. Tijdens de Burlesque workshop leren jij en je vriendinnen op sensuele wijze te dansen en te verleiden. Na de workshop teasen jullie als Dita von Teese, voelen jullie je even sexy als Marilyn Monroe en poseren jullie als een ware pin up girl.
nilfisk viper
Workshop burlesque Burlesque workshop in Breda, Tilburg, Roosendaal.
Iedereen vanaf 16 jaar is welkom, ongeacht je sportiviteit en je danservaring. Dansen op hoge hakken en met sexy kleding zorgt ervoor, dat jullie zullen stralen als echte Burlesque danseressen. Wij zorgen ervoor dat je met plezier aan de workshop deelneemt.
skateboard
Workshop Burlesque Dansen, van Nijmegen Evenementen.
Laat de femme fatale in je bovenkomen tijdens deze extravagante Workshop Burlesque Dansen van Nijmegen Evenementen. Tijdens deze workshop in zorgen we ervoor dat jullie volledig worden bijgespijkerd in de uitdagende en sfeervolle verleidingskunst van Burlesque. We leren jullie niet alleen sexy op hoge hakken lopen, we leren jullie een echte heupwiegende performance te geven.
rijschool
Workshop Burlesque Haarlem Het meest uitdagende uitje van Haarlem!
Bij een workshop vinden wij het enorm belangrijk dat het entertainment gehalte hoog ligt en dat de groep echt een Burlesque experience beleefd! Kies hieronder jouw gelegenheid voor meer informatie en laat je verrassen tijdens een Workshop Burlesque in Haarlem.
goochelaar
Workshop Burlesque Dansen Get Events.
Workshop Burlesque Dansen. Vanaf 10 personen. Vraag offerte aan. Home Amersfoort Workshop Amersfoort Workshop Burlesque Dansen. Beleef deze unieke Workshop Burlesque dansen. Wij toveren jullie om tot echte Burlesque danseressen! Met Prosecco worden jullie ontvangen door onze ervaren Burlesque danseressen.
Burlesque workshop vanaf 25 p.p.
Tijdens een burlesque workshop leren jij en je vriendinnen om jezelf op sensuele wijze en zeker niet op vulgaire wijze te uiten. Een workshop burlesque dansen is dan ook geschikt voor iedereen die zich op en top vrouw wil voelen.
Workshop burlesque/chairdance Release Dance Academy.
Bij de dansstijl burlesque draait het allemaal om vrouwelijkheid. In de workshop leer je sensueel en sexy te bewegen in een vette choreografie en leer je te dansen met onder andere boas, waaiers, handschoenen en een stoel. Glitter, glamour en humor worden gecombineerd, waardoor er ieder keer weer een workshop vol entertainment plaatsvindt.
Burlesque Workshop voor jouw vrijgezellen feestje. In Amsterdam of op eigen locatie.
De workshop is samen met ervaren Amerikaanse en Engelse burlesque artiesten opgezet en later geƫvolueerd met de huidige begeleidsters. Wij hebben goed geluisterd naar de deelneemsters en hebben nu als basis simpelweg de leukste burlesque workshop voor jouw vrijgezellenfeest vriendinnendag, verjaardag, dispuutfeestje etcetera.
Workshop Burlesque dansen, van Breda Evenementen.
076 20 30 005. Workshop Burlesque dansen in Breda. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Workshop Burlesque dansen in Breda. Details over dit uitje. Stap in de wereld van Burlesque en leer verleiden als geen ander. Volg de workshop van Breda Evenementen en u wordt een echte verleidster!

Contacteer ons